Tak for din booking

af mødelokalet i Greve Erhvervscenter

Der er nu en mail på vej til din indbakke med alle dine booking detaljer for din booking.

OBS! Vi oplever i øjeblikket problemer med vores mails. Er du nået til denne side, er din booking gået igennem, og du bedes kontakte Greve Erhvervscenter på mail hsa@greveerhvervscenter.dk eller tlf. 3691 5009 ved ændringer eller spørgsmål. 

Vi arbejder på at løse problemet så hurtigt som muligt. 

Din booking skal godkendes før den er gældende
Receptionen vil nu godkende din booking i systemet, og når dette er sket, vil du modtage en bekræftelsesmail. Det kan tage op til 24 timer for en booking af blive bekræftet. Har du booket udenfor vores åbningstid, vil din booking først blive set dagen efter.
Vi anbefaler, at du dobbelttjekker din bookingmail for en sikkerheds skyld.

I tilfælde af at du har brug for aflysning eller ombooking, beder vi dig kontakte os på tlf. 3691 5000 eller på info@greveerhvervscenter.dk hurtigst muligt. Vi henviser til vores handels- og booking betingelser for detaljer omkring aflysninger.

Bestilling af frokost eller anden forplejning (udover vand og kaffe)
Har du brug for at bestille mad til dit møde,  tilbyder vi både lettere snacks mv. gennem vores egen kantine og mad leveret udefra gennem lokale leverandører.

Du kan bl.a. bestille: Sandwiches, kolde anretninger, salater og smørrebrød.

Vigtigt omkring bespisning: bestiller du mad gennem vores leverandører, er det vigtigt at du selv sørge for at ændre din booking i tilfælde af aflysning eller ombooking. 

Brug for hjælp?

Ring til receptionen på
tlf 3691 5000

Lynbekræftelse

Har du booket et mødelokale til samme dag og brug for en hurtig godkendelse af din booking, så tag fat i os med det samme.