Madordning i Greve Erhvervscenter

Frokost i hverdagen

Som lejer i Greve Erhvervscenter kan du tilmelde dig en fast månedlig madordning eller bestille frokost til enkelte dage. Månedens menu ses nederst på siden.

Maden er anrettet og klar fra 12.00-13.00 i kantinen mandag-torsdag.

Fast frokost madordning, mandag-torsdag

Fast madordning koster 650 kr. pr måned.

Ønsker du at tilmelde dig fast madordning, så skriv til køkkenet på cafe@forenede-care.dk senest den 20. i måneden.

Du bliver opkrævet via faktura for den kommende måned og kan betale med bankoverførsel eller mobilepay. Hvis din arbejdsplads betaler, opkræves den via EAN nr.

Frokost enkelte dage

Du kan bestille enten dagens varme ret eller 3 styks uspecificeret smørrebrød. Se månedens menu herunder.

Varm ret og smørrebrød koster begge 45 kr.

Bestil senest onsdag kl. 14.00 for den kommende uge.

Du betaler via mobilepay eller faktura.

Frokost menu for November-December

November:

Tirsdag 1 Valg flæsk
Onsdag 2 Fiskefilet med lun kartoffelsalat
Torsdag 3 Tortilla med kartoffel, løg, ærter & feta
Mandag 7 Aspargessuppe med kødboller
Tirsdag 8 Krebinetter med stuvede grønne sager
Onsdag 9 Tærte med laks, feta, peberfrugt & spinat
Torsdag 10 Polenta med stegte svampe & parmesan
Mandag 14 Minestronesuppe med brød & salat
Tirsdag 15 Frikadeller med stuvet kål og kartofler
Onsdag 16 Rødspættefilet med laksemousse & romescosauce
Torsdag 17 Svinemørbrad med champignon a la creme
Mandag 21 Bagt rødbede-& peberfrugsuppe med rosmarin foccacia
Tirsdag 22 Flæskesteg med rødkål, sovs & kartofler
Onsdag 23 Fiskefrikadeller med stuvede kartofler
Torsdag 24 Pastel de choclo – chilensk ret med majs, oksekød & oliven
Mandag 28 Broccolisuppe med ærter, pesto & brød
Tirsdag 29 Hamburgerryg med stuvet kål & kartofler
Onsdag 30 Røget makrel med bagte beder & løg

December:

Torsdag 1 Risotto med stegte græskar & svampe
Mandag 5 Jordskokkesuppe med ristet rugbrød, æble & purløg
Tirsdag 6 Æggekage med kartofler, feta, edamamebønner & bacon
Onsdag 7 Fiskefilet med remoulade og stegte kartofler
Torsdag 8 Vegetar bøffer med stuvede porrer & kartofler
Mandag 12 Peberfrugtsuppe med foccaciabrød
Tirsdag 13 Butterchicken med ris
Onsdag 14 Pasta med varmrøget laks & spinat
Torsdag 15 Mexicanske madpandekager med bønner & ris
Mandag 19 Grønkålssuppe med bacon
Tirsdag 20 Forloren hare med waldorfsalat
Onsdag 21 Fiskefrikadeller med ratatouilles
Torsdag 22 Indisk dhal med naanbrød