Forplejning under mødet

Vi stiller kaffen klar

Du har selvfølgelig mulighed for at bestille forplejning til dit møde og vi sørger også gerne for, at der står kaffe og vand klar til jer når I kommer. Forplejning skal bestilles senest 3 arbejdsdage forud for bookingen.

Kantinen tilbyder:

 • Kaffe, te og vand
  25,-
  Pris pr. deltager
 • Kaffe, te, vand og Dagens kage
  50,-
  Pris pr. deltager

*Priser er ex. moms

Frokost til mødet?

Bestil frokost til mødet

Frokost til møder kan bestilles mandag-fredag

Når du booker dit mødelokale, har du mulighed for at bestille frokost, drikkevarer og snacks til de deltagene. Bestillingen foregår under “book mødelokale”, og betalingen vil derfor blive samlet derunder. OBS. vær opmærksom på at bestille det korrekte antal. Systemet kan ikke begrænse bestillingerne til antal deltagere.

Der skal bestilles til min. 4 personer, og bestillingen skal ske minimum 3 hverdage inden mødets afholdelse.

Bestiller man senere end det, kan Greve Erhvervscenter annullere bestillingen.

Vi stiller kaffen klar

Booker du et mødelokale her i Greve Erhvervscenter, tilbyder vi gennem egen kantine forplejning til mødet. Kager leveres udefra.

Kantinen tilbyder:

 • Kaffe, te og vand
  25,-
  Pris pr. deltager
 • Kaffe, te, vand og Dagens kage
  50,-
  Pris pr. deltager

*Priser er ex. moms

Frokost til mødet eller til hverdag?

Madordning i Greve Erhvervscenter

Som lejer i Greve Erhvervscenter kan du tilmelde dig en fast månedlig madordning eller bestille frokost til enkelte dage. Vi har en aftale med Jespers Torvekøkken, som levere den daglige frokost til huset.

Maden er anrettet og klar fra 12.00-13.00 i kantinen mandag-fredag.

Hver fredag kl. 8.30-10.00 inviterer Greve Erhvervscenter på lækker fredagsbrunch. Du har mulighed for at være en del af denne ordning som også inkludere daglig forbrug af kaffe og te, hvis du tilmelder dig vores kantineservice, når du flytter ind her i vores hus.

Fast frokost madordning, mandag-torsdag

Hvis din virksomhed ønsker at være tilmeldt frokostordningen ved Jespers Torvekøkken, vil du blive oprettet på deres frokostportal. Her kan du ved hjælp af et login, bestille din daglige frokost, frugt, kage m.m. med en dags varsel. Bestil senest dagen inden, inden kl. 10.00.

Du bliver opkrævet via faktura for dit forbrug pr. månedsbasis.